Aktivitetsure

Med et FitWatch aktivitetsur har du mulighed for at måle din daglige aktivitet, som enten kan aflæses på aktivitetsurets display eller i appen på din smartphone. Vores aktivitetsure er brugervenlige og simple at benytte. Urene har en række forskellige features men fælles for alle aktivitetsure inkluderer bl.a. skridttæller, forbrændte kalorier, pulsmåler, måling af kropstemperatur og at de tåler vand.

FITWATCH AKTIVITETSURE

Vandtæthed

Alle vores aktivitetsure tåler vand, hvilket vil sige, at du trygt kan bære dem i regnvejr eller undlade at tage uret af, når du vasker hænder. Uret tåler også at bad, men vi fraråder at du bærer det under svømning. 

Skridttæller

Der er integreret skridttæller i alle vores ure, hvilket betyder, at uanset hvilket ur du vælger, så måler uret antallet af skridt, du har haft i løbet af dagen. På den måde kan du nemt sætte mål om at nå et bestemt antal skridt hver dag og på den måde øge din daglige aktivitet, hvis du ønsker at forbedre dit fysiske helbred. 

Antal forbrændte kalorier

På baggrund af dine selvindtastede information som højde, vægt og alder samt din daglige aktivitet udregner appen, hvor mange kalorier du har forbrændt i løbet af dagen.

Søvnrytme

Ved at bære armbåndet hen over natten analyserer aktivitetsuret din søvn. På baggrund af hvordan din søvn har været giver appen et overblik, hvor længe du har været i dyb søvn. Det er samtidig muligt at indstille en sengetids-alarm, så du sikrer en bedre døgnrytme og søvn. 

Alarm

Gennem appen har du mulighed for at aktivere forskellige alarmer, som hjælper dig aktivere dig selv. For eksempel er der aktivitets-alarmen, som giver en vibration i uret, når du har siddet stille for længe. Derudover er det også muligt at aktivere en alarm, som sender en vibration i uret, når alarmen er sat til at gå. 

Batteri

Vores aktivitetsure har op mod en uges batteritid pr. opladning, hvilket sikrer, at du ikke behøver at oplade dit ur hver aften. Selvom urene holder batteri op til syv dage, så tager det kun 1-2 time at genoplade uret, når det er løbet tør. 

Find en rem til uret der passer dig

Viser alle 12 resultater

Viser alle 12 resultater