Om os

Hvem er FitWatch.dk?

FitWatch.dk leverer aktivitetsarmbånd i høj kvalitet til gode priser. Vi ønsker at give alle en mulighed for at forbedre sit fysiske helbred.

Hvorfor handle hos FitWatch.dk?

Handelsbetingelser

FitWatch.dk

www.fitwatch.dk

kontakt@fitwatch.dk

Produkter

På FitWatch.dk findes aktivitetsure med simpel og brugervenligt design til konkurrencedygtige priser. Aktivitetsurene er alle kompatibel med tilhørende app, som kan downloades på din smartphone. På webshoppen findes der instruktioner, hjælp og info til, hvordan du benytter vores produkter og tilhørende app. Hvis ikke der her findes svar på dit spørgsmål, så har vi besvaret en række ofte stillede spørgsmål, som kan jeg hjælpe. Vi sælger også tilbehør til aktivitetsure, hvilket indebærer remme, opladere og skærmbeskyttelse. Fælles for vores aktivitetsure er blandt andet:

  • Vandtæt – Alle vores aktivitetsure tåler vand, hvilket vil sige, at du trygt kan bære dem i regnvejr eller undlade at tage uret af, når du vasker hænder. Uret tåler også at bad, men vi fraråder at du bærer det under svømning.
  • Skridttæller – Der er integreret skridttæller i alle vores ure, hvilket betyder, at uanset hvilket ur du vælger, så måler uret antallet af skridt, du har haft i løbet af dagen. På den måde kan du nemt sætte mål om at nå et bestemt antal skridt hver dag og på den måde øge din daglige aktivitet, hvis du ønsker at forbedre dit fysiske helbred.
  • Forbrændte kalorier – På baggrund af dine selvindtastede information som højde, vægt og alder samt din daglige aktivitet udregner appen, hvor mange kalorier du har forbrændt i løbet af dagen.
  • Søvnrytme – Ved at bære armbåndet hen over natten analyserer aktivitetsuret din søvn. På baggrund af hvordan din søvn har været giver appen et overblik, hvor længe du har været i dyb søvn. Det er samtidig muligt at indstille en sengetids-alarm, så du sikrer en bedre døgnrytme og søvn. 
  • Alarm – Gennem appen har du mulighed for at aktivere forskellige alarmer, som hjælper dig aktivere dig selv. For eksempel er der aktivitets-alarmen, som giver en vibration i uret, når du har siddet stille for længe. Derudover er det også muligt at aktivere en alarm, som sender en vibration i uret, når alarmen er sat til at gå.
  • Batteri – Vores aktivitetsure har op mod en uges batteritid pr. opladning, hvilket sikrer, at du ikke behøver at oplade dit ur hver aften. Selvom urene holder batteri op til syv dage, så tager det kun 1-2 time at genoplade uret, når det er løbet tør.

Priser

Betaling

Betaling foregår nemt og sikkert gennem vores betalingsmodul. Når du har indtastet dine kontakt- og leveringsoplysinger bliver du ført til betalingssiden, hvor dine betalingsoplysninger skal betales. Vi anvender sikker krypteret betaling gennem vores leverandør, som sikrer, at du er i trygge hænder, når du handler hos os. Vi gemmer hverken dine personlige oplysninger eller betalingsoplysninger. 

Levering

Vi leverer vores ordrer inden for 1-3 hverdage efter ordreafgivelse. Hvis du køber for mere end 499 kr., så leverer vi din ordre gratis til din hjemmeadresse, som i de fleste tilfælde vil være fremme allerede dagen efter, hvis du bestiller inden kl. 15:00. Vælger du afhentning i pakkeboks, vil du modtage en besked fra Post Nord, enten på mail eller telefon, som angiver hvor din pakke kan hentes. 

Når du har afgivet din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse efterfulgt af en mail med dit tracking nummer, hvor du har mulighed for at spore din forsendelse. Bemærk, at der kan gå et stykke tid, før du modtager din mailen med dit tracking nummer, da denne først sendes, når vi har arrangeret forsendelse med Post Nord. 

Returnering

Vi har 33 dages fri returret, hvilket betyder, at du uden begrundelse kan returnere din ordre. Det er vigtigt, at produktet og tilbehør (oplader, armbånd, manuel, original indpakning mm.) returneres i samme stand, som du modtog det. 

Inden produktet returneres bedes du tage kontakt til os på følgende mail: kontakt@fitwatch.dk

Ordren skal returneres på købers egen regning.

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du er tilfreds med dit produkt, hvor du kan tage dit produkt i brug, og hvis du mod forventning ikke er tilfreds, så kan du frit sende dit aktivitetsur retur – selvom det er brugt. Dette skal dog ske inden for 33 dage efter modtagelse af din ordre, og alle medfølgende dele skal være i forsvarlig stand. 

Ofte stillede spørsmål